Air Band Heroes

Het is zover! De eerste Air Band Competition ooit in Zottegem! Schrijf je in als band of solo-artiest en geef een nummer lang het beste van je zelf! Met professionele jury en prijzen voor beste band en beste solo! Inschrijven kan via airbandheroes@jhdemuze.be Lucht gratis verkrijgbaar in De Muze... Je kan alvast meedoen met volgend

filmpje

 

Fotos

Vergeet onze nieuwe fotopagina zeker niet te bezoeken:

2006 2007 2008 2009 2010 2011

Nacht zonder elektriek

Het is weer de tijd van het jaar voor de nacht zonder elektriek. En daarom doen we op 19 mei onze plongs nog eens naar beneden en ontvangen we jullie in een gezellige sfeer van kaarslicht en met optredens van akoestische bands...

MUZE @ THE MOVIES

Tijdens de examens vertonen we elke vrijdagavond een film om onze studenten te vermaken. Welke films en wanneer volgt later. Volg zeker ook onze poll op facebook en suggereer welke film je zou willen zien.

Verjaardagsfeestje

Lid worden

Wat kost het ?
Lid wor den is volledig gratis! Heb je zin om eens mee te helpen met de organisatie van een activiteit, sta je graag achter de toog of zie je een bestuursfunctie wel zitten? Dat kan, en wel gratis en voor niets! Na het doen van 3 shiften en het meehelpen aan één evenement ben je volwaardig lid. Om je wat wegwijs te maken in het reilen en zeilen binnen het jeugdhuis krijg je een meter of peter van jouw keuze toegewezen en een leuk verrassingspakket!


Voor de echte die-hards zijn er natuurlijk onze fantastische lidkaarten. Voor een lidkaart betaal je 3 euro. Daarmee kun je profiteren van de vele voordelen die in aan je lidmaatschap verbonden zijn. Met deze lidkaart krijg je korting op evenementen die het jeugdhuis organiseert. Bovendien mag je ook meedoen met onze zeer exclusieve en bijzonder leuke members-only-activiteiten. Zo maak je kans om verkozen worden tot employee of the month, kun je meegaan op jeugdhuizentocht en niet te vergeten ons jeugdhuisweekend meemaken!

Wat kan ik doen als lid ?
Je kunt als lid van alles doen binnen het jeugdhuis. Je kunt shiften doen en helpen de Muze open te houden. Als je graag dingen organiseert, kun je ook meehelpen met activiteiten te maken. Voor elk wat wils.

Hoe word ik lid ?
Lid worden is niet moeilijk, vul gewoon het formulier in of stuur een mailtje naar info@jhdemuze.be met daarin je naam en je e-mailadres. Je kunt ook gewoon naar het jeugdhuis komen en iemand die achter de toog staat aanspreken. Die zal je gegevens noteren en zo sta je in een mum van tijd in onze ledenlijst!Het formulier om je in te schrijven kan je HIER vinden.